Rozsos pizza "kifli"

Tészta:
 
- bio teljes kiőrlésű rozsliszt
- langyos víz
- kicsi só
- szezám liszt
- szezám és lenmag
 
Töltelék:
 
- 2 szelet mozarella
- 2 szelet pulyka sonka
- kis paradicsom szósz (én házilag csináltam paradicsomból, oregánó, só, bors és bazsalikom ízesítéssel)
 
A lisztekben elkevertem a sót és a magokat, majd hozzá öntettem annyi vizet, hogy a tésztának pizza tészta állaga legyen és leváljon a kezemről formázás közben.
Gyúródeszkán vékonyra gyúrtam akkorára, amekkora "kiflit" szerettem volna.
Megkentem paradicsomszósszal, rátettem a sonkát, sajtot és ketté hajtottam, a végeit kicsit egymásba nyomva, hogy sütés során ne csurogjon ki a sajt. A tetejét megkentem kókuszolajjal és betettem a sütőbe 180 fokra.
 
Jó étvágyat hozzá :)

Elérhetőség

Fitten szép az élet ♥ fitten.szep.az.elet(kukac)gmail.com